فهرست مطالب
۱۰ اشتباه مرسوم در پخت مرغ و روش صحیح آن
پخت مرغ خوشمزه فوت و فنهای خاص خود را دارد و به جرات میتوان گفت رایجترین اشتباه در پخت مرغ این است که تصور میشود پخت مرغ آسان است و با مقداری آب و پیاز درون قابلمه به سادگی تهیه میشود ولی به این سادگیها نیست پس با ما همراه باشید.
در ادامه به ۱۰ اشتباه رایج در پخت مرغ اشاره میکنیم که طعم و عطر مرغ را تحت تاثیر قرار میدهد.
- جدا کردن استخوان مرغ از گوشت آن کار اشتباهی است چون در هنگام پخت مرغ استخوانهای مرغ مزه بهتری را به گوشت منتقل میکنند.
- استفاده کردن از مرغ منجمد باعث میشود آب آن خشک شود و بافت آن در زمان پخت نرم نشود. پس از گوشت تازه استفاده کنید.
- اگر می خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید به هیچ عنوان پوست آن را جدا نکنید.چون وجود پوست مرغ باعث حفظ رطوبت و چربی مرغ می شود.
- مزه دار نکردن مرغ کار اشتباهی است و باید قبل از پخت مرغ آن را مزه دار کنید(بهتر است در محلول آب نمک و گیاهان معطر مزه دار شود)
- استفاده از مرغی که دمای آن کمتر از دمای محیط است باعث میشود گوشت نامنظم بپزد و شما باید قبل از استفاده از مرغ سرد، آن را به دمای محیط برسانید.
- گرم نکردن تابه به اندازه مناسب قبل از پخت مرغ، مزه مرغ را خراب میکند. باید به خوبی تابه گرم شود و سپس به آن روغن اضافه کنید و بعد گوشت مرغ را در آن سرخ کنید.
- اگر مرغ را در فر می پزید حتما از فویل استفاده کنید تا مرغ آبدار و خوشمزه شود. اگر قصد دارید مرغ را کامل بپزید حتما درون آن را با گیاهان معطر و برشهای لیمو و پیاز پر کنید.
- وقتی مرغ را درون تابه میپزید نباید خیلی سریع و پشت سر هم مرغ را برگردانید و باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی بپزد و سپس برگردانید.
- اگر سینه مرغ را با چاقو برش نزنید موقع طبخ به مشکل میخورید چون ضخامت آن یکدست نیست و به خوبی و کامل نمیپزد.
- اشتباه دیگر این است که بعد از پخت مرغ به آن استراحت نمیدهید تا گوشت مرغ آب خود را به تمام قسمتهای خود پخش کند.