طرز تهیه سیبزمینی شکم پر، پیش غذای ساده و ارزان
سیبزمینی شکم پر یکی از لذیذترین و سادهترین غذاهایی است که میتوانید در منزل به راحتی تهیه کنید. این غذا با استفاده از گوشت چرخ کرده، گوجه، پیاز، سیب زمینی و … تهیه میشود. سیبزمینیها را به صورت توخالی در میآورند و سپس با مواد مختلف مانند گوشت، سبزیجات و پنیر پر میکنند. این غذا را میتوان به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد.
مواد لازم
- سیبزمینی: (چند عدد)
- روغن
- نمک و فلفل
- مواد دلخواه برای پر کردن (مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، سبزیجات، پنیر)
طرز تهیه سیبزمینی شکم پر
- سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید.
- سیبزمینیها را از وسط نصف کنید و با استفاده از قاشق یا چاقو، داخل آنها را خالی کنید تا مانند کاسه شوند.
- داخل یک تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
- سیبزمینیها را داخل تابه قرار دهید و هر دو طرف آنها را به طور یکدست سرخ کنید.
- سیبزمینیهای سرخ شده را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- سیبزمینیهای توخالی را با مواد دلخواه خود پر کنید.
- سیبزمینی شکن پر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مواد داخل آن گرم شوند.
166 پاسخ
https://shorturl.fm/DPfgS
https://shorturl.fm/Eu6iY
https://shorturl.fm/CeI5Q
https://shorturl.fm/U7mft
https://shorturl.fm/XqU0d
https://shorturl.fm/dz1f0
https://shorturl.fm/2JsHN
https://shorturl.fm/H6btU
https://shorturl.fm/iLUdn
https://shorturl.fm/LHbRm
https://shorturl.fm/GcLoJ
https://shorturl.fm/jrZc1
https://shorturl.fm/8iKii
https://shorturl.fm/QdpIB
https://shorturl.fm/dJAOv
https://shorturl.fm/ykJIQ