خانواده سبز

سوپ قارچ

⏱ زمان مطالعه: حدود 2 دقیقه

سوپ قارچ

با این دستور تهیه سوپ قارچ راحت که با خامه، پیاز و سیر تهیه شده است، از قارچ ها نهایت استفاده را ببرید. برای ناهار یا به عنوان پیش غذا با نان خرد شده سرو کنید.

 

مواد لازم

 

کره 90 گرم

2 عدد پیاز متوسط

تقریبا خرد شده

1 حبه سیر

خرد شده

500 گرم قارچ

ریز خرد شده (قارچ شاه بلوط یا دکمه ای خوب کار می کند)

2 قاشق غذاخوری آرد ساده

آب مرغ داغ 1 لیتر

1 برگ بو

خامه تکی 4 قاشق غذاخوری

جعفری کوچک مشتی برگ تخت

تقریبا خرد شده برای سرو (اختیاری)

 

روش

 

مرحله 1

 

کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز و سیر را بپزید تا نرم شوند اما قهوه ای نشوند، حدود 8 تا 10 دقیقه.

مرحله 2

 

قارچ ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا نرم شوند. روی آرد بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود. آب مرغ را داخل آن بریزید، مخلوط را به جوش بیاورید، سپس برگ بو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

مرحله 3

 

برگ بو را بردارید و دور بریزید، سپس مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی هم بزنید تا یکدست شود. به آرامی سوپ را گرم کنید و با خامه هم بزنید (یا می توانید سوپ را در این مرحله منجمد کنید – به سادگی هنگام گرم شدن خامه را هم بزنید). در صورت تمایل روی جعفری بریزید و سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *