فهرست مطالب
سالاد خسروشاهی
سالاد خسروشاهی یکی از انواع سالادهای سرد و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب مرغ، قارچ، ذرت و سیب زمینی تهیه میشود. این سالاد طعمی لذیذ و ظاهری زیبا دارد و میتواند به عنوان پیش غذا یا وعدهای سبک سرو شود. مناسب سرو در میهمانیها و دور همیها است، طرز تهیه آن شبیه به سالاد الویه است و با ذائقه ایرانیان سازگاری دارد.
مواد لازم
- سینه مرغ پخته شده: 2 عدد
- سیب زمینی پخته شده: 2 عدد
- قارچ: 200 گرم
- ذرت پخته شده: 1 پیمانه
- نخود فرنگی پخته شده: 1 پیمانه (اختیاری)
- پیاز: 1 عدد
- خیارشور: 3 عدد
- تخم مرغ آب پز: 3 عدد
- سس مایونز: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- جعفری یا گشنیز برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه سالاد خسرو شاهی
- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.
- سیب زمینی و قارچهای پخته شده را به صورت نگینی خرد کنید.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و خیارشورها را ریز کنید.
- تخم مرغهای آب پز را به صورت حلقهای یا رنده شده خرد کنید.
- مواد را ترکیب کنید، مرغ ریش ریش شده، سیب زمینی، قارچ، ذرت، نخود فرنگی (اگر استفاده میکنید)، پیاز، خیارشور و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- سس مخصوص سالاد را آماده کنید، سس مایونز را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید.
- سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت به همه مواد برسد.
*میتوانید مقدار سس را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.

نحوه سرو
- سالاد خسروشاهی را در ظرف مورد نظر خود بریزید.
- میتوانید از جعفری یا گشنیز خرد شده برای تزئین سالاد استفاده کنید.
- سالاد خسروشاهی را میتوانید به تنهایی یا همراه با نان یا نان تست سرو کنید.
نکات پخت
- میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند هویج، لوبیا سبز یا کرفس نیز در این سالاد استفاده کنید.
- اگر طعم تند را دوست دارید، میتوانید از کمی فلفل قرمز یا پودر فلفل چیلی در مواد سالاد استفاده کنید.
- برای اینکه سالاد خسروشاهی شما رنگ و لعاب بیشتری داشته باشد، میتوانید از گوجه فرنگی نگینی یا فلفل دلمه ای رنگی نیز در آن استفاده کنید.
- اگر به دنبال یک سالاد رژیمی هستید، میتوانید از ماست کم چرب به جای سس مایونز استفاده کنید.