خودت تو خونه کروسان درست کن…
کروسان، آن نانِ هلالیِ خوشمزه و دوستداشتنی، فقط برای صبحانه نیست! با کمی خلاقیت میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و پرانرژی نیز استفاده کنید.
امروز میخواهیم طرز تهیه کروسان گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به جرات میتوان گفت یکی از خوشمزهترین و دلفریبترین کروسانهایی است که تا به حال چشیدهاید.
مواد لازم برای خمیر (۲۴ عدد کروسان)
- آب ولرم: ۱ پیمانه (۱۰۰ میلیلیتر)
- خمیرمایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم (یا آب ولرم): ۲ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
- روغن مایع: ¾ پیمانه (۷۵ میلیلیتر)
- تخم مرغ: ۱ عدد
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- آرد نول (آرد قنادی): تقریباً ۵ پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان
- پیاز: ۱ عدد
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه نگینی: ۲ قاشق غذاخوری
- قارچ اسلایس شده: ۵ تا ۶ عدد
- سوسیس رنده شده: ۲ عدد
- ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، آویشن
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
- آب ولرم، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید.
- بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود.
- در ظرفی جداگانه، شیر، روغن، تخم مرغ، ماست و نمک را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خمیرمایه فعال شده را به موادِ مرحله ۲ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و منسجمی به دست آید.
- خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
- خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل کروسان
- پیاز را ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- فلفل دلمه نگینی، قارچ اسلایس شده و سوسیس رنده شده را به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچها نرم شوند.
- ادویهها را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
فرمدهی و پخت کروسان
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر استراحت کرده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل چانه درآورید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد.
- خمیر را به صورت مثلثهای قائمالزاویه برش بزنید.
- از قسمت پهنتر هر مثلث، مقداری از مواد گوشتی را قرار دهید و خمیر را از دو طرف به سمت داخل تا بزنید و سپس رول کنید.
- کروسانها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
- روی کروسانها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید.
- سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروسانها طلایی و پخته شوند.
نکات
*آرد: مقدار آرد تقریبی است و ممکن است بسته به نوع آرد و قدرت جذب آب آن کم یا زیاد شود. خمیر باید لطیف و منسجم باشد و به دست نچسبد.
162 پاسخ
https://shorturl.fm/DXsUb
https://shorturl.fm/S3PX3
https://shorturl.fm/WtCIk
https://shorturl.fm/d9023
https://shorturl.fm/3BdD0
https://shorturl.fm/Z8uW3
https://shorturl.fm/Uh6Zk
https://shorturl.fm/SDEFJ
https://shorturl.fm/osoEt
https://shorturl.fm/nQPIP
https://shorturl.fm/fRYGP
https://shorturl.fm/SXX8f
https://shorturl.fm/35LHu
https://shorturl.fm/OmUce
https://shorturl.fm/nlIS0
https://shorturl.fm/anDjw
https://shorturl.fm/APQ8J
https://shorturl.fm/oz2no
https://shorturl.fm/aYrFF
https://shorturl.fm/fLf8I
https://shorturl.fm/fQLaV
https://shorturl.fm/JPLbr
https://shorturl.fm/GjgLq
https://shorturl.fm/y73N6
https://shorturl.fm/0WDXg
https://shorturl.fm/NVaJO
https://shorturl.fm/QEv9P
https://shorturl.fm/mew7i
https://shorturl.fm/aPBRF
https://shorturl.fm/jMW4Y
https://shorturl.fm/76oPp
https://shorturl.fm/UcMMU
https://shorturl.fm/6oJh5
https://shorturl.fm/DGX0Y
https://shorturl.fm/5w4c2
https://shorturl.fm/UrIYv
https://shorturl.fm/xpi48
https://shorturl.fm/dzLJH
https://shorturl.fm/Od7bn
https://shorturl.fm/2I31g
https://shorturl.fm/8yxxg
https://shorturl.fm/nsfXS
https://shorturl.fm/2GCUp
https://shorturl.fm/ZT56P
https://shorturl.fm/xIKwi
https://shorturl.fm/QzCKT
https://shorturl.fm/Rmemu
https://shorturl.fm/U6aZf
https://shorturl.fm/pwsnz
https://shorturl.fm/7lUtA