خودت تو خونه کروسان درست کن…
کروسان، آن نانِ هلالیِ خوشمزه و دوستداشتنی، فقط برای صبحانه نیست! با کمی خلاقیت میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و پرانرژی نیز استفاده کنید.
امروز میخواهیم طرز تهیه کروسان گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به جرات میتوان گفت یکی از خوشمزهترین و دلفریبترین کروسانهایی است که تا به حال چشیدهاید.
مواد لازم برای خمیر (۲۴ عدد کروسان)
- آب ولرم: ۱ پیمانه (۱۰۰ میلیلیتر)
- خمیرمایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم (یا آب ولرم): ۲ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
- روغن مایع: ¾ پیمانه (۷۵ میلیلیتر)
- تخم مرغ: ۱ عدد
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- آرد نول (آرد قنادی): تقریباً ۵ پیمانه
مواد لازم برای داخل کروسان
- پیاز: ۱ عدد
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه نگینی: ۲ قاشق غذاخوری
- قارچ اسلایس شده: ۵ تا ۶ عدد
- سوسیس رنده شده: ۲ عدد
- ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، آویشن
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
- آب ولرم، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید.
- بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود.
- در ظرفی جداگانه، شیر، روغن، تخم مرغ، ماست و نمک را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خمیرمایه فعال شده را به موادِ مرحله ۲ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و منسجمی به دست آید.
- خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
- خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل کروسان
- پیاز را ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- فلفل دلمه نگینی، قارچ اسلایس شده و سوسیس رنده شده را به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچها نرم شوند.
- ادویهها را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
فرمدهی و پخت کروسان
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر استراحت کرده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل چانه درآورید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد.
- خمیر را به صورت مثلثهای قائمالزاویه برش بزنید.
- از قسمت پهنتر هر مثلث، مقداری از مواد گوشتی را قرار دهید و خمیر را از دو طرف به سمت داخل تا بزنید و سپس رول کنید.
- کروسانها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
- روی کروسانها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید.
- سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروسانها طلایی و پخته شوند.
نکات
*آرد: مقدار آرد تقریبی است و ممکن است بسته به نوع آرد و قدرت جذب آب آن کم یا زیاد شود. خمیر باید لطیف و منسجم باشد و به دست نچسبد.
162 پاسخ
https://shorturl.fm/VjZLg
https://shorturl.fm/KZVvl
https://shorturl.fm/y5xgU
https://shorturl.fm/Edb46
https://shorturl.fm/VLDQL
https://shorturl.fm/sr1Pi
https://shorturl.fm/w1AoO
https://shorturl.fm/Qr5Yn
https://shorturl.fm/FIr6E
https://shorturl.fm/gsLwP
https://shorturl.fm/VB1dw
https://shorturl.fm/qTosJ
https://shorturl.fm/tBlr5
https://shorturl.fm/LdDeC
https://shorturl.fm/XLugM
https://shorturl.fm/roCfh
https://shorturl.fm/mDhLk
https://shorturl.fm/mfMWX
https://shorturl.fm/Ow9KZ
https://shorturl.fm/0G1pd
https://shorturl.fm/HqNEt
https://shorturl.fm/2HpOe
https://shorturl.fm/JhxGI
https://shorturl.fm/g1zsk
https://shorturl.fm/rXfVg
https://shorturl.fm/ItWUZ
https://shorturl.fm/ouRgg
https://shorturl.fm/prTiW
https://shorturl.fm/azWvs
https://shorturl.fm/JtN4E
https://shorturl.fm/uN8aI
https://shorturl.fm/Ow9aB
https://shorturl.fm/e7rwM
https://shorturl.fm/OweMy
https://shorturl.fm/sE2wj
https://shorturl.fm/PuRS7
https://shorturl.fm/WXOL5
https://shorturl.fm/K2DI4
https://shorturl.fm/ooo2w
https://shorturl.fm/O4zDb
https://shorturl.fm/gVjTx
https://shorturl.fm/q4HDZ
https://shorturl.fm/Wvako
https://shorturl.fm/drCai
https://shorturl.fm/BnGvV
https://shorturl.fm/j7Y0o
https://shorturl.fm/Xim0j
https://shorturl.fm/As82q
https://shorturl.fm/AhlKS
https://shorturl.fm/e1Evo