خانواده سبز

هات‌داگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار

هات‌داگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار

هات داگ یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌ها در کل جهان می‌باشد. این غذای خوشمزه در دسته‌بندی غذا‌های فست فودی قرار می‌گیرد و به‌همین دلیل برای زمان‌هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.

در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از روش‌های طبخ هات‌داگ آشنا کنیم.

 

مواد لازم برای ۸نفر

  • هات داگ: ۸ عدد
  • پنیر چدار ورقه‌ای: ۸ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: 2 پیمانه
  • شیر: 1/5 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری

 

مراحل پخت

۱. هات داگ را روی پنیر ورقه‌ای بگذارید و پنیر را دور آن بپیچید.

۲. چوب کباب را درون هات داگ‌ها قراردهید و آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا پنیر در زمان سرخ شدن از هات داگ جدا نشود.

۳. در یک کاسه آرد، نمک، فلفل، بکینگ پودر، شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ماده بدست آمده را در یک لیوان بریزید.

۴. هات داگ‌ها را درون لیوان فرو ببرید.

۵. هات داگ‌ها را درون روغن زیاد سرخ کنید.

172 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *