خانواده سبز

خوراک مرغ با برنج

خوراک مرغ با برنج

یک غذای فوری، ویژه روزهایی که اصلا وقت ندارید!

اگر مهمان ناخوانده دارید یا به دنبال غذایی خوشمزه هستید که سریع آماده شود، این دستور پخت برای شما است. خوراک مرغ با برنج یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه و راحت است و شما می‌توانید این خوراک خوشمزه را در کم‌ترین زمان تهیه کنید و یک غذای ساده و راحت ولی در عین حال مجلسی آماده کنید. در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات مختلف در کنار این خوراک استفاده کنید و برنج را به صورت کته یا آبکش دم کنید و با سیب زمینی سرخ کرده و زرشک این غذا را به یکی از لذیذترین خوراک‌ها تبدیل کنید .این غذای خوشمزه فقط در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود و می‌تواند به عنوان وعده ناهار یا شام سرو شود.

 

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • رب: ۱ قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • زرشک: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک مرغ با برنج

  1. تفت دادن مرغ

ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی برش بزنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز بدون افزودن روغن در تابه با شعله زیاد تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و زردچوبه را اضافه کنید و بعد از این که پیاز حالت شیشه‌ای‌ پیدا کرد، باید سیر پوره شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید و در ادامه مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا مرغ خوب سرخ شود و کمی تغییر رنگ بدهد.

  1. پخت مرغ

در ادامه باید ادویه‌ها را به همراه کمی زعفران دم کرده و فلفل دلمه نگینی شده اضافه کنید و تفت دهید.  در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوش‌رنگ شود، حدود نصف پیمانه آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مرغ خوب پخته شده و به روغن بیافتد.

  1. تهیه برنج

وقتی مرغ در حال پختن است باید یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید تا به جوش بیاید، سپس برنج را به آن اضافه کنید و بعد از نرم شدن آبکش کنید. البته در صورت تمایل می‌توانید از ابتدا برنج را به صورت کته دم کنید. اگر برنج آبکش تهیه می‌کنید پس از آبکش کردن برنج باید کف یک قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قرار دهید و برنج را دم بگذارید. حالا می‌توانید زرشک را کمی خیس داده، سپس آبکشی کنید و با کمی شکر و کره داخل تابه تفت دهید تا پف کند.

  1. سرخ کردن سیب زمینی‌ها

سیب زمینی را پوست کنده و خلالی ریز خرد کنید( اگر زمان دارید می‌توانید سیب زمینی‌ها را در آب سرد بگذارید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شده و پس از سرخ کردن ترد تر شوند) و به همراه کمی روغن و نمک خوب سرخ کنید تا طلایی شود. زمانی که آب اضافه مرغ کشیده شده و سس مرغ غلیظ شد باید قابلمه را از روی حرارت بردارید و به همراه برنج و زرشک و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جانتان

 

نکات کلیدی در تهیه خوراک مرغ با برنج با فلفل دلمه و سیب زمینی سرخ کرده:

  • می‌توانید رب را حذف کنید و به صورت زعفرانی این خوراک خوشمزه را تهیه کنید.
  • می‌توانید از انواع خلال‌ها و مغزیجات در کنار برنج استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید برنج را به صورت کته تهیه کنید بهتر است مقدار نمک و آب را دقت کنید تا برنج شما شفته نشود.
  • دقت کنید که میزان دارچین غذا زیاد نشود، زیرا رنگ آن را تیره کرده و مزه آن هم بر تمام مزه‌های دیگر غالب می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *