سوپ قارچ
با این دستور تهیه سوپ قارچ راحت که با خامه، پیاز و سیر تهیه شده است، از قارچ ها نهایت استفاده را ببرید. برای ناهار یا به عنوان پیش غذا با نان خرد شده سرو کنید.
مواد لازم
کره 90 گرم
2 عدد پیاز متوسط
تقریبا خرد شده
1 حبه سیر
خرد شده
500 گرم قارچ
ریز خرد شده (قارچ شاه بلوط یا دکمه ای خوب کار می کند)
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
آب مرغ داغ 1 لیتر
1 برگ بو
خامه تکی 4 قاشق غذاخوری
جعفری کوچک مشتی برگ تخت
تقریبا خرد شده برای سرو (اختیاری)
روش
مرحله 1
کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز و سیر را بپزید تا نرم شوند اما قهوه ای نشوند، حدود 8 تا 10 دقیقه.
مرحله 2
قارچ ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا نرم شوند. روی آرد بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود. آب مرغ را داخل آن بریزید، مخلوط را به جوش بیاورید، سپس برگ بو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.
مرحله 3
برگ بو را بردارید و دور بریزید، سپس مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی هم بزنید تا یکدست شود. به آرامی سوپ را گرم کنید و با خامه هم بزنید (یا می توانید سوپ را در این مرحله منجمد کنید – به سادگی هنگام گرم شدن خامه را هم بزنید). در صورت تمایل روی جعفری بریزید و سرو کنید.