خانواده سبز

ژله‌ خرده شیشه‌ای

ژله‌ خرده شیشه‌ای

هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله‌های متفاوتی درست می‌کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است. ژله یکی از دسرهایی است که سر سفره همه دیده می‌شود. اما هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله های متفاوتی درست می‌کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است. در اینجا خورده شیشه هایمان به شکل قلب و گل هستند.

ژله یکی از دسرهایی است که خواص زیادی هم دارد، بهتر است قبل از شروع به خواندن ادامه مقاله کمی هم خواص ژلاتین را بررسی کنیم تا تز خوردن این دسر خوشمزه لذت بیشتری ببریم.

ژلاتین به دلیل داشتن پروتئین و کلاژن، به تقویت و ضخیم شدن موها و بهبود رشد آن کمک می‌کند. این ماده طبیعی همچنین برای سلامت پوست مفید است و به کاهش چین‌وچروک و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کند. ژلاتین باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و سم‌زدایی کبد می‌شود و خاصیت ضدالتهابی دارد که برای کاهش التهاب مفاصل و استخوان‌ها مؤثر است. مصرف آن می‌تواند به کاهش وزن از طریق افزایش متابولیسم کمک کند و حتی کیفیت خواب را بهبود دهد.

نحوه آماده سازی ژله خورده شیشه‌ای

 

مواد لازم

  • پودر ژله آلوئه ورا: ۱تا ۲ بسته
  • پودر ژله رنگی با طعم‌های مختلف: ۴ بسته
  • بستنی وانیلی یا شیر: ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله

طرز تهیه ژله خرده شیشه‌ای

ژله خرده شیشه یا ( jello broken glass ) مدل‌های مختلفی داره که با کمی خلاقیت و ظرافت می‌توانیم با درست کردنش میز میهمانی‌ها را زینت ببخشیم. در این پست ژله خرده شیشه براق یا فانتزی را آموزش می‌دهیم. این دسر یک نوع ژله بستنی هم هست.

  1. در این دستور پخت از ۴ رنگ ژله استفاده کرده‌ایم. هر رنگ از ژله را به صورت جداگانه با 4/3 لیوان آب جوش حل می‌کنیم
  2. سپس ظرف ها را روی کتری قرار می‌دهیم تا با بخار کاری به روش بن ماری ژلاتین آن کاملا حل شود.
  3. وقتی مواد خنک شد، 4/3 لیوان بستنی را با ژله مخلوط می‌کنیم.
  4. مواد را داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود. البته می‌توانید به جای بستنی از شیر هم استفاده کنید ولی شیر را حتما به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبرد. دقت کنید از ظرفی استفاده کنید که بزرگ و کم عمق باشد تا ارتفاع ژله بیشتر از یک سانتی‌متر نشود.
  5. وقتی ژله کاملا سفت شد، می‌توانید ژله‌ها را مکعبی برش بزنید و هم می‎‌توانید قالب گل و قلب و … بزنید یا به صورت نامنظم ببرید که این مسئله کاملا وابسته به سلیقه شما است.
  6. یک بسته ژله آلوئور را با سه چهارم لیوان آب جوش حل می‌کنیم.
  7. روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا حل شده و کاملا شفاف شود.
  8. سه چهارم لیوان آب سرد به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کمی سرد شود.
  9. برای اینکه چیدمان قالب صحیح باشد، در ابتدا باید قالب سرو را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهیم تا کاملا یخ شود.
  10. سپس ژله آلوئه ورا نیم بند شده رو دور تا دور و کف قالب می‌ریزیم تا یک سطح کامل ژله آلوئه‌ورا نیم بند‌‌‌، دور تا دور قالب باشد. این کار را برای این می‌کنیم که موقع چیدن ژله‌های قالب خورده، به خوبی به قالب اصلی بچسبند تا در هنگام خارج کردن از قالب راحت‌تر باشیم. سرد بودن قالب هم برای این است که ژله آلوئه ورا به محض ریختن در قالب ببند.
  11. در مرحله بعد ژله‌های قالب خورده را داخل ظرف می‌چینیم .
  12. در نهایت بقیه ژله آلوئه‌‌ورا نیم بند شده را روی ظرف می‌ریزیم و اگر کم بود باز هم یک بسته دیگر را باز می‌کنیم، به روش گفته شده درست می‌کنیم، روی ژله‌ها می‌ریزیم،  داخل یخچال می‌گذاریم و وقتی کاملا خودش را گرفت، قالب را برمی‌گردانیم و به مدل دلخواه برش می‌زنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *