پاستا آلفردوی کافیشاپی در زمان کم
پاستا چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پنیر پارمسان فراوان یکی از خوشمزهترین و محبوبترین پاستاها در بین نسل جوان محسوب می گردد. با توجه به محبوبیتی که این غذا در منو رستورانها و کافیشاپها پیدا کرده است، یک روش پخت جدید از آن را در این مقاله آموزش میدهیم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده میشود که طعمی لذیذتر به آن بخشیده است.
همچنین به دلیل استفاده از فر برای سرو در مجالس و میهمانیها مناسب تر است، زیرا این پاستا عموما به دلیل چربی زیادی که دارد باید گرم سرو شود و باتوجه به طرز تهیه آن سرو آن برای تعداد زیادی از افراد کاری سخت و زمان بر است.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو کافیشاپی
- روغن زیتون یا روغن پخت و پز : ۱ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ : ۳ عدد نگینی خرد شده
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- سیر : ۴ حبه ریز شده
- آب مرغ : ۲٫۵ پیمانه
- خامه چرب : ۲٫۵ پیمانه
- پاستا پنه خام : ۴۵۰ گرم
- پنیر پارمسان : ۲ پیمانه
- پنیر موزارلا : ۲ پیمانه
- جعفری تازه خرد شده : به میزان لازم

طرز تهیه
- در یک قابلمه بزرگ، روغن پخت و پز یا روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
*اگر به سیر حساسیت دارید یا دوست ندارید مزه سیر در غذا زیاد باشد، پیشنهاد ما این است که از پودر سیر در غذا اضافه کنید.
*همچنین برخی تمایل دارند که قارچ هم به مواد اضافه کنند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید بهتر است در همین مرحله قارچ ها اضافه کنید تا تفت بخورند و آب اضافی خود را از دست بدهند.
- پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ و خامه را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
*بهتر است در این مرحله شعله گاز کمی زیاد باشد تا رنگ مرغ سریع تغییر کند و بیش از حد نپزد.
- . سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ دقیقه با هم پخته شوند.
- شعله را خاموش کرده و بلافاصله تا وقتی قالمه داغ است، ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان درون آن بریزید و هم بزنید.
*اگر دوست دارید پاستا آلفرو کافی شاپی شما کمی تندتر یا شورتر باشد در این مرحله میتوانید کمی بچشید و با توجه به ذائقه خودتان تندی و شوری آن را تنظیم کنید.
*دقت کنید که پنیر پارمسان ذاتا پنیر شوری است، بنابراین بهتر است در ابتدای پخت میزان زیادی نمک به غذا نزنید و در این مرحله در صورت کمنمک بودن غذا به آن نمک اضافه کنید.
*یادتان باشد که پاستا هنوز اضافه نشده و مقداری از نمک نیز جذب پاستا میشود، پس بهتر است مواد درون قابلمه کمی شورتر از حالت معمول باشند.
- نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. تا جایی که میتوانید مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر نیز کمی پنیر پارمسان و موزارلا روی مواد بریزید.
- در نهایت ظرف پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
- در زمان سرو کمی جعفری تازه را ساطوری کنید و روی پاستا داغ بریزید تا عطر دلپذیر در فضا پخش شود.
امیدواریم از این دستور آلفردو کافی شاپی استفاده کنید و اوقات خوشی را با غزیزانتان سپری کنید.